Walt Disney World top 3 onvergetelijke momenten van Jessica

Het was zo gaaf dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Nou ja eigenlijk wel: dit is niet te vergelijken met welk attractiepark dan ook in de wereld. Zet Walt Disney World maar gewoon lekker op je reislijstje, want dat ga je leuk vinden (en nee, niet alleen voor de pretparken). Weet je alleen niet waar je moet beginnen of vind je het leuk om alvast wat te lezen over de parken? Hierbij de Walt Disney World top 3 onvergetelijke momenten van Jessica, met op1. Avatar Flight of Passage

Lieve lezers, deze attractie is bijna niet te beschrijven, nou ja, de attractie wel, maar het gevoel wat het opbrengt niet. Handig om te weten voordat je verder leest; je moet wel de film gezien hebben. Anders vraag je je af waar je nu in bent beland. 

Anyway, alleen al de wachtrij was een attractie en het was echt alsof ik even in Pandora was. Dan start de attractie, je wordt gekoppeld aan een Na’vi. Dit doen ze echt op een grappige manier, hoe is zo schriftelijk wat lastig uit te leggen, maar geloof me dit vind je leuk. Dan ga je naar de volgende ruimte, waar je op de rug stapt van een Ikran. Dan start de vlucht en ik kan je één ding zeggen: ADEMBENEMEND. Ze hebben de effecten zo gemaakt dat je er echt helemaal in wordt meegenomen, je voelt de Ikran ademen en je ziet het mooiste van Pandora. 

Mijn woorden doen echt geen eer aan de attractie, dit moet je zelf ervaren.

Tipje: zodra het park open is direct naar deze attractie gaan, vooral in drukke periode. Na een uur staat hier vaak al 180 minuten wachttijd (Nee ik maak geen grapje).


2. Frozen Sing-Along

Dit heeft natuurlijk niet heel veel uitleg nodig, de naam zegt het eigenlijk al. Smeer de keel, ga zitten en zing mee als een nachtegaaltje. Tijdens de show For the first time in forever: A “Frozen” Sing-Along Celebration krijg je het Frozen verhaal te horen van de officiële Arendelle Historians en komen alle hits uit de film voorbij. 

Dit staat echt in mijn top 3 vanwege het totaalplaatje. Een goed gemaakte film, leuke muziek en vooral een goed verhaal. Met die laatste bedoel ik niet direct de film, maar meer hoe de 2 historians het Frozen verhaal verteld hebben. Ze waren grappig voor de kinderen en hilarisch voor de ouders. De scherpe grappen en opmerkingen die ze maakten: je ging stuk! Nou vooral ik… Daarnaast mocht ik de longen uit mijn lijf zingen, kortom een top 3 favoriete voor mij. 
Walt Disney World top 3 onvergetelijke momenten van Jessica Star Wars: Rise of the Resistance

Star Wars: Rise of the Resistance

Wees niet bang, je hoeft geen fan te zijn of de film te begrijpen om deze attractie mee te maken. Het is vooral beleven! 

Waarom deze in mijn top 3 staat? Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, hij duurt 20 minuten, je verplaatst je regelmatig, de cast members acteren geweldig en het is gewoon een grote beleving. Alsof je echt even voor een moment wordt gevangengenomen en….. ja okee natuurlijk ook bevrijdt. 

Deze moet je gedaan hebben om het te kunnen begrijpen. 

Okee, dit waren ze: mijn top 3! Maar vergis je niet want Mickey’s Railway en Fantasmic horen eigenlijk ook in deze lijst.


EXTRA: De App

Dit klinkt echt heel raar natuurlijk! Jessica, we hebben het over onvergetelijke momenten en jij begint over een app. 

Toch zet ik de My Disney Experience app in het rijtje. Alles maar dan ook echt alles wordt geregeld via de app, zo handig! Overal is ook Wifi (1x connecten en je bent in alle parken bereikbaar). De fotopas en de attractie foto’s staan zodra je uit de attractie komt al in app. Dat was echt geweldig, zelfs als we niet wisten dat er een foto werd gemaakt en ja dit levert echt de GRAPPIGSTE foto’s ooit op. 

Niet alleen de foto’s, maar ook eten bestellen gaat zo makkelijk, je kaartjes staan in de app en en en en nog veel meer, maar dat bewaar ik voor een aparte blog.


Walt Disney World top 3 onvergetelijke momenten van Jessica foto fotopas hollywood studios

Heb je vragen over deze blog Walt Disney World top 3 onvergetelijke momenten van Jessica of wil je nog meer tips over de Disney parken? Lees dan snel alle blogposts in de categorie Tips!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.