Uitbreiding van Disneyland Parijs; updates van D23 Expo (2022)

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar tijdens de D23 Expo van 2022 zijn er is Anaheim (Los Angeles) héél veel toffe nieuwe dingen bekend gemaakt. Van nieuwe films tot de uitbreiding van Disneyland Parijs, en dan met name Walt Disney Studio’s!

We zijn nog maar net van start met het gloednieuwe deel Avengers Campus maar Disney komt nu al met de nieuwe plannen naar buiten. De uitbreiding van Disneyland Parijs met her Frozen gedeelte “Kingdom of Arendelle” was natuurlijk al bekend, maar er is nog véél meer!

We hebben alle nieuwtje over de uitbreiding van Disneyland Parijs voor je op een rij gezet!


Uitbreidingen van Disneyland Parijs op een


Verlenging 30e verjaardag

In het voorjaar van 2022 begon het grote feest in Disneyland Parijs. Het park bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk groot gevierd worden. Tot voorkort was het onbekend tot wanneer deze viering plaats zou vinden. Inmiddels is er op de D23 Expo van 2022 bekend gemaakt dat het viering tot zeker 30 september 2023 verlengt wordt!

Wij worden hier heel erg blij van, want deze viering is fantastische en mag je niet missen. Benieuwd hoe de 30e verjaardag gevierd wordt? Bekijk hier de blogs; deel 1, deel 2.


Heropening Disneyland Hotel

Een ander tof bericht waar heel veel mensen op zaten te wachten was de heropening van hét Disneyland Hotel. Deze sloot de deuren in 2021 voor een koninklijke renovatie. Inmiddels hebben wij tijdens onze bezoeken gezien dat het hotel zowel aan de buitenkant als de binnenkant volledig gestript is. Letterlijk elke houten plank, dakpan en muur is opnieuw onder handen genomen.

De heropening van het Disneyland Hotel zal in 2024 zijn. Wanneer precies zal later bekend gemaakt worden. Wel werden de eerste conceptbeelden gedeeld waaronder de Frozen Suite.
Nieuwe Pixar theater show in Walt Disney Studio’s

In het Walt Disney Studio’s park zal vanaf 2023 een nieuwe theater show in het Studio Theatre te zien zijn. Veel Pixar personages zullen hun entree maken op het podium tijdens de show Pixar : We Belong Together.

Meer details hierover volgen zodra deze bekend zijn!


Verlengening Central Avenue met Tangled Gardens

Zoals we al schreven zal de uitbreiding van Disneyland Parijs voornamelijk in het Walt Disney Studio’s Park plaats vinden. Één van die uitbreidingen is de Central Avenue. Deze zal de ingang (vanaf het Walt Disney en Mickey standbeeld) met Kingdom of Arendelle gaan verbinden. Voorheen lag hier de ingang van de Studio Tram Tour, die inmiddels is ingekort en Cars Roadtrip heet.

De Central Avenue zal een groene strook in het park worden, den prachtig aangelegde tuin. Maar niet zo maar een tuin, wel één die de Disney magie ademt. Het wordt ook wel de Tangled Garden genoemd omdat naar verwachting hier een heuze Rapunsel attractie zal komen! Ook te zien op de tekenen.

Deze attractie zal gelijk zijn als de theekopjes in het Disneyland Park, maar dan in Rapunsel thema onder de lampionnen. Zodra we hier meer over weten, hoor je het van ons!
Toevoegingen Toy Story Playland

Last but not least; toevoegingen aan de Toy Story Playland in World of Pixar. Vanaf de Central Avenue zal er een wandelpad komen die je naar het Toy Story Playland brengt. Op dit pad zal je verwelkomt worden door een mega grote Woody en Jessie! Qua formaat moet je denken aan de Buzz Lightyear die je op dit moment al welkom heet.


Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Volg ons op Instagram waar we alle info delen zodra het bekend gemaakt wordt.

Wil je nog meer nieuwtje over de Disney parken lezen? Lees dan snel alle blogposts in de categorie Nieuws!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Fotobron: Disneyland Parijs

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.