Over ‘Live From Main Street’

Welkom op ‘Live From Main Street’ en leuk dat je nieuwsgierig bent naar de gezichten achter deze website. Wij zijn Jessica en Mandy en zijn in het najaar van 2021 begonnen met het sleutelen aan deze Nederlandse website over Disney. 

Beide zijn we met het Disney virus opgegroeid. Toen we elkaar in 2013 op de werkvloer leerde kennen hadden we dus al snel de eerste klik gevonden. En al snel bleken we véél meer gemeen te hebben. Een gouden vrienden duo zou je zeggen! Onze eerste Disneyland Parijs trip samen was in 2018. En sindsdien gaan we regelmatig samen maar ook wel eens los van elkaar naar Disneyland Parijs. Niet alleen om te genieten maar ook op alle mooie plekjes voor je uit te zoeken én mooie foto’s te maken. 

Inmiddels zijn onze wegen op de werkvloer gescheiden. Jessica is de marketing in gegaan en Mandy zit nog in de reiswereld. Een beetje Disney magie erbij en dat is een top combinatie geworden voor een website over Disneyland Parijs. In het najaar van 2021 zijn we dus begonnen met het sleutelen aan deze website. Na hard werken hebben we website op 4 maart 2022 gelanceerd, slechts enkele dagen voor de 30e verjaardag van Disneyland Parijs. En hoe leuk is het dat! Een leuk weetje is dat we de lancering uiteindelijk live vanuit Main Street deden.

Wat kan je op ‘Live From Main Street’ verwachten?
– Informatie over de Disney parken en met name Disneyland Parijs
– We zullen onze ervaringen delen in super toffe en inspirerende blogs
– Jouw een handje op weg helpen met de juiste informatie voor je reis naar Disneyland 

Veel leesplezier! 

Liefs Jessica & Mandy


Polaroid foto - Intro


Wie is Mandy?

Hoi, Mandy hier! Een echte 90’s kid en geboren en getogen in onze mooie hoofdstad Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik een grote passie voor fotografie en mooie plaatjes schieten ontwikkeld. En met heel veel liefde doe ik dat ook in de Disneyland parken. Mijn archief is inmiddels oneindig! Daarnaast ga ik maar al te graag op reis om nieuwe plekjes te ontdekken en ben ik regelmatig te vinden bij concerten en festival. Ook ben ik altijd bezig met dingen waar ik gelukkig van wordt, want ik geloof er echt in dat hierdoor het leven een stuk leuker is!


Parken bezocht: Disneyland Parijs (beide parken), Walt Disney World (Magic Kingdom & Animal Kingdom)
Favoriete attracties: Hyperspace Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast, Big Thunder Mountain en Ratatouille
Favoriete park snacks: Alles dat een Disney/Mickey vorm heeft
Favoriete Disney films: Alice in Wonderland, Pirates of the Caribbean en natuurlijk alle films waar genoeg meezing liedjes in zitten


Wie is Jessica?

Hola, Jesscia hier! Ook ik ben een echte 90’s kid maar dan geboren in de buurt van Rotterdam. Ja het is echt waar! Rotterdam en Amsterdam bij elkaar. Ik ben gek op (polaroid) foto’s en films maken, omdat het foto’s zijn die je in je hand heb zijn het echte blijvende herinneringen. Even wat gekke maar leuk weetjes over mij; ik vind films alleen leuk inn het Engels. Er zit altijd een liedje in mijn hoofd en last but not least; ik walg van bananen. Wel word ik heel blij van yoga, onze Berner Sennen Satchmo en lekker eten!


Parken bezocht: Disneyland Parijs (beide parken)
Favoriete attracties: Ratatouille, It’s a Small World, Buzz Lightyear Laser Blast en de winkels (dat is toch ook een attractie op zich?!)
Favoriete park snacks: Ja kom op, het is eten hoe wil je dat ik daaruit kies?
Favoriete Disney films: Princess and the Frog, Frozen en natuurlijk Encanto.


Wil je onze avonturen volgen of op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Dat kan via social media op Instagram.

Heb je opmerking, vragen, tips of suggestie over wat je graag op de blog zou willen zien? Laat een reactie achter op één van de blogs of neem contact op via het contact formulier.