Marvel thema: Avengers Campus in Disneyland Parijs

Het is alweer even geleden dat de eerste berichten over het Marvel thema in Disneyland Parijs bekend werden. De bouw van Avengers Campus in Disneyland Parijs is inmiddels in volle gang en zal in de zomer van 2022 geopend worden. Ja dat is dus deze zomer al!

Voor de Avengers Campus is de Backlot (het gebied achter de Tower of Terror) vrijwel helemaal afgebroken. Attracties als Armagedon en Aerosmith Rock ‘n Rollercoaster moesten na jaren hun deuren sluiten om ruimte te maken voor vernieuwing.

In deze blog zetten we alles dat we weten over Avengers Campus in Disneyland Parijs voor je op een rij. En zullen we deze tot aan de opening van deze nieuwe thema zone voor je aanvullen.


Marvel thema, dit is wat we weten

  • In augustus 2019 werd de naam van de nieuwe thema zone bekend gemaakt. Avengers Campus zal centraal staan rondom de superhelden van de Avengers uit de Marvel films.
  • Het voormalige restaurant ‘Restaurant des Stars’ wordt helemaal verbouwd tot Ant-Man and the Wasp thema. De looks zullen te linken zijn aan het bekende Pym Lab uit de films vandaar ook de nieuwe naam Pym Test Kitchen.
  • De Armangadon attractie is volledige afgebroken en opnieuw opgebouwd om plaats te maken voor een unieke Spider-Man attractie.
  • Aerosmith’s Rock ‘n Rollercoaster zal nog wel blijven bestaan en de achtbaan zal hetzelfde blijven. Het thema wordt enkel helemaal veranderd naar Iron Man!
  • In juni 2021 werd bekend gemaakt dat het voormalige Blockbuster Café verbouwd wordt tot Iron Man thema. Dit past helemaal in één lijn met de naastgelegen Iron Man achtbaan.
  • Januari 2022 was na de corona periode een hoogtepunt voor vele fans. Want de Quinjet werd geplaatst en ook komen er steeds meer foto’s i.p.v. conceptbeelden naar buiten.
  • De opening van dit nieuwe thema zal zijn op 20 juli 2022!

Avengers Campus; dit staat je te wachten

  • In het nieuwe restaurant (voorheen Restaurants des Stars) dat helemaal in het thema van Ant-Man and the Wasp zal zijn, kan je straks ook voor het allereerst in een Disney park beide karakters tegen komen.
  • Als bezoeker zal je, in tegenstelling tot de andere thema’s, in een hypermoderne omgeving terecht komen. Dit is natuurlijk allemaal gebaseerd op de vooruitlopende technologie uit de films van onder andere Iron Man, Ant-Man and the Wasp, The Black Panter en de Avengers.
  • Zoals het er nu naar uit ziet, zal er net zoals in Walt Disney World, een Spider-Man animatronic rondom de Spider-Man attractie te zien zijn. Deze zal tussen het gebouw slingeren en niet te onderscheiden zijn van een échte Spider-Man/stuntman.

Benieuwd naar het al het andere nieuws van Disneyland Parijs? Wil je live updates ontvangen? Volg ons op Instagram, hier delen we alle nieuwsberichten zodra ze binnen komen!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.