Is eten in Disney vies?!


Never not eating, dat is het motto van Jessica. Maar laten we het direct met de deur in huis vallen, is eten in Disney vies?

Je hoort de verschillende meningen vast om je heen: ‘Ik vind het eten prima in de Disney parken’, ‘Red jezelf eten in de parken is echt te vies’, ‘Ik krijg buikpijn als ik al naar het eten kijk’ of ‘Je hebt geen smaak als je eten in de Disney parken lekker vind’. 

Nee jij hebt dit nog nooit gehoord? Wij wel. Daarom kaarten we het graag aan. 


Eten is niet vies

We zeggen het maar direct met liefde en een stukje fatsoen. Eten is niet vies, smaken verschillen en dat is helemaal okee. Dat jij iets niet lekker vind is volledig normaal! Gelukkig maar anders is er geen koffie meer te krijgen op de wereld. 

Nee echt besef je even wat je zegt op het moment dat je zo’n uitspraak doet naar iemand over een plek waar diegene binnenkort naartoe gaat of graag naar toe gaat. Eigenlijk helemaal niet zo leuk. Het is niet jouw smaak of niet jouw ding, helemaal okee!

Verwoord het dan liever naar iets als “Dit zou niet mijn aanrader zijn want..”. Komt ook meteen al anders over hé?


Maar is het dan niet vies?

Zijn de restaurants in Disney een culinair hoogstandje? Nee! Even realistisch het is een park die gemiddeld 41.000 bezoekers per dag verwelkomd met allerlei nationaliteiten, smaakvoorkeuren, etc. Het is niet mogelijk om dan een culinaire maaltijd voor te schotelen.Tip 1: Gooi die verwachting wat naar beneden.

Natuurlijk zijn er betere en mindere restaurants. Over het algemeen is het eten niet slecht of vies! Is het eten prijzig? Ja, dat zie je bij elk pretpark. Is het dan niet de moeite waard? Nee, dat is niet waar. Het vraagt alleen een andere voorbereiding.

Tip 2: Bereidt je voor op restaurants en eventuele reserveringen. 

Ook de snacks mogen we niet vergeten. De megakoeken, taarten, muffins en nog veel meer. Vooral hierbij valt er over smaak niet te twisten. Zo hebben Mandy en ik allebei wel eens dezelfde koek gekocht. Die van mij was lekker smeuïg en die van haar: zo droog als een schuurspons. Kortom; soms is het ook een beetje domme pech.

Okee vertel wat is dan niet vies in de parken

Wij kaarten alle restaurants voor je aan in verschillende blogs. 

  • De restaurants waar je gewoon kunt binnenlopen en kiezen uit verschillende menu’s. 
  • De restaurants met buffet. 
  • De restaurants met reserveringen. 
  • De restaurants buiten de parken, dus in Disney Village. 

Ook kaarten we bij Live From Main Street aandacht aan allergieën en diëten. Wees gerust; je kunt gewoon gaan!

Wil je nog meer tips over de Disney parken? Lees dan snel alle blogposts in de categorie Tips!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Comment