Partner zijn van een Disney-Adult

Partner zijn van een Disney-Adult. Hier is die dan een open en eerlijk interview met Jeffrey, partner van Jessica.

Je zal het maar hebben, wordt je verliefd op iemand blijkt het 5 jaar later een Disney-Adult te zijn. Het klinkt dramatisch, maar zo was het natuurlijk niet, stiekem wist Jeffrey wel dat Disney een speciaal plekje in het hart van Jessica had. Dat ze een abonnement nam, vaker ging en zelfs samen met Mandy een blog zou beginnen had die alleen niet helemaal verwacht.


Even voorstellen

Kun je ter introductie kort iets over jezelf vertellen?
Jeffrey van Geel 33 jaar, de vriend van Jessica. Wat minder fan van Disney dan Jessica. Maar goed nu ben je dat volgens mij al snel. Wel een grote fan van Buzz Lightyear en van Thor, meesterlijke karakters en leuke films. 

Wat vind je zelf van Disney?
Dat Disney niet alleen voor kinderen is, zoals veel mensen denken. Het is voor jong en oud en dat maakt het leuk.


Moet je weer mee?

Hoe vaak ga je mee?
Ik ga 1 á 2 keer per jaar mee. Meestal is het alleen tijdens de Kerst periode. Dat is heel eerlijk gezegd wel onze favoriete periode. Alles is gezellig versierd. Is dat niet vooral vanuit Jessica? Ik vind het zelf ook echt gezellig, de shows zijn ook leuk, ze zorgen voor dingen binnen en buiten. 

Hoe vind je zelf de Disney Parken?
De parken zijn fijn om door heen te lopen, je krijgt er een warm gevoel van. Ook al ben je er al meerdere keren geweest, elke keer zie je toch wel weer iets nieuws. Dat maakt het zo leuk, net zoals de versieringen tijdens de verschillende periodes zoals Halloween en Kerst.


Florida

Binnenkort Florida, hoe kijk je daar naar?
Met heel veel plezier, dat gaat een hele mooie en vermoeiende vakantie worden. Ben ook heel benieuwd of het echt zo groots is op gezet zoals je ziet op foto’s en filmpjes. Toch maak ik me ook wel zorgen, vooral voor de camerarol van Jessica, dit gaat natuurlijk 3 miljoen foto’s en video’s worden….Is dat niet altijd zo? Nee ze kan ook wel echt die camera in de tas houden, maar dit is echt een droom die uitkomt voor der, dus.


De liefde en passie

Wat vind je het leukste aan de passie van Jessica?
Dat ze veel ins en outs weet van Disney, niet alleen van de films of acteurs ook achter de parken. Ze kan en wil je daar alles over vertellen. Vooral het deel waar je niet over nadenkt. Ze is niet zo van de complottheorieën, maar kan je wel veel over de Imagineering vertellen. (Dat woord heb ik de afgelopen 10 jaar zoveel gehoord, dat ik hem nu ze ook gebruik.) Hahha ja sorry. Nee joh is grappig, ik zie alleen wel veel mensen glazig kijken als ze daarover begint. 

Wat vind je het minst leuke?
Het minst leuke vind ik toch eigenlijk het wachten tot ze de juiste foto heeft gemaakt, soms vind ik dat zonde van de tijd. Maar we doen dat graag omdat we iedereen willen laten meegenieten. Ik begrijp het, je hoeft het niet uit te leggen, maar je vroeg het me en ik moest eerlijk antwoord geven. Dat is waar. 

Wat vind je het aller ergste?
Eigenlijk niks aan Jessica en Disney. Wel aan de Italianen en Spanjaarden die geen schaamte hebben in Disneyland Parijs. Dat is wel heel specifiek. Ja door de jaren heen zie je toch wel bepaalde mensen eruit springen, helaas. Begrijp me niet verkeerd, er zitten ook zeer vriendelijke en lieve tussen, maar tot op heden durf ik echt te zeggen dat toch wel 7 op de 10 in deze categorie echt zo onbeleefd zijn en zo lelijk doen tegen andere in het park en de mensen die er werken. Vind het gewoon zielig. 


Schaam je dood!

Schaam je je voor haar?
Nee, iedereen heeft zo zijn eigen ding waar ze met passie over willen en kunnen praten. Ben blij dat ze het durft te uiten. Dus uitlachen is niet van toepassing? Nee valt wel mee, als iemand wilt beginnen met iets erover te zeggen begin ik vaak over hun hobby en dan vatten ze het wel. 

Krijg je hier vaak opmerkingen over te horen?
Eigenlijk niet, mensen vinden het juist mooi en leuk dat ze het doet. Ook vinden mensen het fijn, want zo komen ze ook dingen te weten over Disney en Disneyland Parijs.


Lekker delen

Vertel je het aan mensen?
Ja natuurlijk vertel ik het mensen, zo kan je mensen helpen. Vertel voornamelijk over de Blog, zodat live from mainstreet ook meer volgers krijgt. Dat is lief. Ja je doet het toch om elkaar te helpen, je zorgt er graag voor dat mensen een top ervaring hebben die echt bij hun past. Ja klopt, iedereen kijkt er toch anders tegenaan. Daarom en je bent wel eerlijk, je durft ook te zeggen dat het soms wel gewoon shit gaat zijn, of druk, of dat als iemand het echt zo verschrikkelijk vindt gewoon niet moet gaan. 

Thanks Jeff dat je dit wilde delen. Graag gedaan he.Wil je de laatste 2024 budgettips weten voor Disneyland Parijs? Lees dan deze blog.
Benieuwd naar het nieuws van de afgelopen weken? Check deze pagina! Wil je live updates ontvangen? Volg ons op Instagram, hier delen we alle nieuwsberichten zodra ze binnen komen!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.