Help: we gaan in 2023 naar Disneyland Parijs

Super leuk, we gaan in 2023 naar Disneyland Parijs en nu? Het is denk ik een van de meest gestelde vragen. Niet alleen aan ons, maar ook op forums, Facebookpagina’s, Instagram, etc.

Logisch, want jij wil natuurlijk wel het beste maken van jullie tijd daar. Wij helpen jullie graag. Dit jaar staat nog voor een deel in het teken van de 30ste verjaardag van het park, Halloween- en Kerstthema komen terug, en nog veel meer.

Laten we beginnen bij het begin.


Download de app!


Eigenlijk is dit een must, natuurlijk zijn er redenen om het niet te doen, toch is het ons eerste en beste advies. Want dit is te vinden in de app:

  • Plattegrond van het park (incl. toiletten, rookgebieden, oplaadpunten, eerste hulp, etc)
  • Show- en paradetijden
  • Met welke karakters je waar op de foto kunt
  • Waar Magic Shots te vinden zijn
  • Actuele openingstijden
  • Actuele attractie openings-en wachttijden
  • Winkeltijden
  • Restaurantinformatie (menu’s, openingstijden, online bestellen, mogelijkheid tot reservering en dan uiteraard je reserveringsbevestiging, etc.)

Heb je een account? Log in op de app en al je informatie is hier te vinden!

Nog een tipje: download de app nu alvast en lees onze algemene 13 gouden tips even. Is echt een leuke voorbereiding.


Openingstijden


Okee okee, die app is gedownload, maar nu weet ik nog steeds niets van openingstijden af.

Om direct maar met de deur in huis te vallen: deze zijn (nu tijdens het schrijven) bekend tot en met maart. Heb je geboekt voor de zomervakantie, tijdens Halloween maand of de Kerstperiode? Dan zijn deze tijden helaas nog niet bekend. Wel kunnen we een inschatting maken, dit uit ervaring van de afgelopen jaren die wij zijn geweest.

Lente: 09.00 – 21.00 uur
Zomer: 08.00 – 23.00 uur
Herfst: 09.00 – 20.00 uur
Winter; 09.00 – 20.00 uur

Let op bovenstaand is een schatting en per dag kunnen de openingstijden verschillen. In de weekenden is het park vaak langer open dan op weekdagen. Check dus altijd de app als je in 2023 naar Disneyland Parijs gaat.


Restaurants reserveren?


Nu heb je echt genoeg restaurants om uit te kiezen, geloof ons, maar we begrijpen dat het niet altijd meer logisch is voor welke je nu moet reserveren.

Ook nu verwijzen we je graag naar de app, hier kun je alvast restaurants (in het park en bij de hotels) reserveren. De mogelijkheden zijn er vanaf 3 maanden voor je bezoek. Uitzondering op deze regel: heb je arrangement bij Disneyland Parijs geboekt met hotel en tickets, dan kun je al een jaar van te voren restaurants reserveren.

Zijn er restaurants waar je graag wil eten en weet je niet zeker of je hiervoor moet reserveren? Of heb je te maken met een dieet? Mail ons! Wij helpen je graag.

Wil je meer weten over het eten in Disneyland Parijs? Lees onze blog over smaak hier.


Ook benieuwd naar de andere tips? Hier lees je alles over koolhydraatarm eten in Disneyland Parijs.

Heb je nog meer vragen of wil je hulp bij de voorbereiding? Bericht ons!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.