Fotoverslag: ‘A Million Splashes of Colour’ parade


Na een fantastische parade show ‘Dream and Shine Brighter’ voor de 30e verjaardag van Disneyland Parijs, hadden ze een hele moeilijke taak. Een nieuwe paradeshow die de vorige moest gaan overtreffen. Niet de makkelijkste klus, maar als je het ons vraagt is het best goed gelukt met de ‘A Million Splashes of Colour’ paradeshow!

In deze blog nemen we je mee door een fotoverslag te delen van onze mooiste foto’s die we tot nu toe gemaakt hebben van deze paradeshow. De show is meerdere keren per dag te zien in het Disneyland Park op de podiums voor het kasteel.

Check op de website van Disneyland Parijs en de officiële app wanneer de showtijden zijn. Deze kunnen per dag wisselen!


A Million Splashes of Colour

Bezoek jij in 2024 Disneyland Parijs? Dan mag je deze gloednieuwe paradeshow vol kleur, magie en muziek natuurlijk niet missen! Tijdens A Million Splashes of Colour kan je niet stil staan, want veel bekende liedjes uit de Disney en Pixar films komen voorbij.

Disney karakters als Mickey, Timon, Joy, Asha, Mirabel, Daisy en Miguel dansen samen met 30 fantastische dansers op de Disney muziek. Een show vol terugblikken op beroemde verhalen, liedjes uit Disney klassiekers en ook de goednieuwe films! Een show die echt gemaakt is voor jong en oud!

Nog tot zeker 30 september 2024 kan je de paradeshow A Million Splashes of Colour zien. Of de show na het Halloween en Kerst thema terugkeert is nog niet bekend, maar wij verwachten van wel.

Ons fotoverslag


Wil je nog meer reviews lezen? Lees dan snel alle blogposts in de categorie Reviews! Voor actuele paradetijden verwijzen we je graag door naar de website van Disneyland Parijs of check de officiële app.

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.