Eerste indruk: Avengers Campus fotoverslag


Wij van Live From Main Street zijn dol op de Disney verhalen en films, maar ook zeker van het hele Marvel Universum. Of moeten we Multiversum zeggen? Van films tot series, we kennen ze (bijna) allemaal!

In maart 2022 waren in Disneyland Parijs en helaas was Avengers Campus in Walt Disney Studio’s toen nog in aanbouw. Geen gaatje of kiertje om door de afzetting te gluren.. In juni 2022 keerde we terug was konden we een eerste blik werpen op de ingang van Avengers Campus. Ondanks dat de nieuwe themazone nog niet geopend was, hadden we dit keer wel een gaatje gevonden om door de afzetting te gluren. En dat al zo veel belovend!

Twee weken na de officiële opening op 20 juli 2022 staan we dan écht midden in de Avengers Campus. Alles is nieuwe, we willen alles zien (zelf de details) en raken binnen no-time overprikkeld door het feit dat we nu écht tussen de superhelden staan. Onze eerste indruk; dit is vet!

We willen nog niet al te veel over vertellen omdat we jullie echt aanrader dit zelf te gaan ontdekken. De sfeer, de activiteiten, de attracties, het eten. Maar.. omdat we wel heel veel toffe foto’s hebben willen we die wel alvast met de delen in een Avengers Campus fotoverslag.


Avengers Campus fotoverslag


Wil je nog meer reviews lezen of alles te weten komen over de Avengers Campus? Lees dan snel alle blogposts in de categorie Reviews! Voor details, openingstijden, restaurant reserveringen en reserveringen voor het Hero Training Center verwijzen we je graag door naar de website van Disneyland Parijs.

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments