Wist je dat het Walt Disney World Resort het grootste Disney resort ter wereld is? Met maar liefst 4 pretparken, 2 waterparken, een winkelcentrum, een sportcomplex en héél veel hotels is dat ook niet zo gek. Disneyland Parijs is onze thuisbasis, maar onze droomreis was dan ook zeker om alle pretparken van Walt Disney World te ontdekken, en dat is ons gelukt!

Deze mooie reis en ervaring kunnen we alvast van de lijst afstrepen. Walt Disney World was uniek, onvergetelijk en tegelijk ook heel erg vertrouwd. We hebben volop de tijd genomen op de 4 pretparken en het winkelcentrum te ontdekken.

We delen al veel informatie met je over het bezoeken van Disneyland Parijs, want dat is echt onze expertise. Alleen mag onze ervaringen met de Walt Disney World parken natuurlijk niet ontbreken! Van attracties tot shows en parades, we ontdekte het allemaal! En uiteraard delen we al onze ervaringen graag met je! Lees onze blogs en bekijk ook zeker onderstaande pagina’s per park!

Heb je nu al vragen over Walt Disney World? Aarzel niet en stuur ons een berichtje. We helpen je graag.

Animal Kingdom

Epcot

Hollywood Studio

Magic Kingdom

Disney Springs


Blogposts


Walt Disney World top 3 onvergetelijke momenten van Jessica

Het was zo gaaf dat ik niet weet waar ik...

Top Disney World tips voor een magische ervaring!

Ben je van plan om het betoverende Walt Disney World...

De 4 parken van Walt Disney World

Walt Disney World, gelegen in Orlando, Florida. Hét Disney complex...

De leukste blogposts over de Disney Parken vindt je op de Blogpost over Disney pagina!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.