Hé Dude, let’s go! 

Je hoort ze stiekem al hè? De ‘Mine, Mine, Mine’ zeemeeuwen in de Crush’s Coaster (die je eigenlijk niet mag filmen!). Echt een van de leukste achtbanen in World of Pixar Tijdens de rit kom je ogen te kort, want je spot echt niet alle visjes. 

Anyway je vind in Walt Disney Studio’s World of Pixar natuurlijk nog veel meer! Het is namelijk goed om te weten dat de vrolijke achtergronden bij Toon Town de foto met de karakters nog leuker maken en dat je die daarom echt niet mag overslaan. Dat Buzz Lightyear je altijd vrolijk begroet en elke keer wat anders zegt, en natuurlijk als allerlaatste dat de wachtrij bij Ratatouille: The Adventure elke keer weer een verrassing is. Oo ja en dat je niet de Toy Soldiers attractie moet onderschatten! 

Voor de liefhebbers is het winkelen in dit deel van het park vooral leuk in Chez Marianne, omdat je hier alles vind voor de kookliefhebbers. Mocht je hier nu iets willen scoren van Toy Story in een souvenirwinkeltje is er echt een inimini Toy Story Playland Boutique. 

Wij hebben nog wel 100 dingen te schrijven over World of Pixar, maar daar wijden we natuurlijk een blog aan. 

Voor nu: Save travels Space Ranger!


Wist je dat..
 1. Crush’s Coaster eerst Crush’s Turtle Twist zou gaan heten? De naam bleek alleen te moeilijk om uit te spreken.
 2. De landingsplaats van de Toy Story Parachute Drop heet Fort Emery. Het is een knipoog naar de plaats Emeryville nabij San Francisco. Het is de plaats waar de Pixar Studio gevestigd zit.
 3. Tijdens de Cars Road Trip er elke keer 265.000 liter water naar beneden komt? Gelukkig wordt het keer op keer hergebruikt.
 4. De overdekte wachtrij bij de Slinky Dog Zigzag Spin een opbergdoos is waar de Slinky Dog zogenaamd in zat.


Attracties:
 • Crush’s Coaster
 • Cars Quatre Roues Rallye
 • Toy Stories Parachute Drop
 • Slinky Dog Zigzag Spin
 • RC Racer
 • Ratatouille: The Adventure
 • Cars Road Trip
Restaurants:
 • Bistrot Chez Rémy; specialiteiten van een echte Franse bistro. Remy’s beroemde ratatouille mag je niet missen!
Overige horeca:
 • Jaarlijks vindt hier de “Le Rendez-Vous Gourmand” plaats. Er staan dan verschillende kleine huisjes met allemaal verschillende kleine hapjes. Het heeft een beetje een gevoel van een food-festival.

Meer te weten komen over de andere delen van beide parken? Kijk dan snel op de pagina Disneyland Parijs of Walt Disney Studio’s!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.