Toon studio, echt top themagebied in Disneyland Parijs! 

Ja allemaal leuk en aardig maar waar staat dit thema eigenlijk voor? Het is een deel wat animatie voor jou en oud samenbrengt. Van Frozen tot shows met Disney Klassiekers, je vindt het hier allemaal. 

Waarom wij dit deel zo leuk vinden? Dit deel brengt attractie, theater en karakters samen. Iedereen weet dat in het Animagique Theatre met een beetje geluk de leukste meezing show heeft. We kunnen echt nog wel even doorgaan waarom wij dit deel zo leuk vinden, maar ga het maar gewoon zelf zien. 

Voor de Frozen fans onder ons en diegene, daar weer van, die onder een steen hebben geleefd; de Animation Academy is omgetoverd tot een Frozen paradijs. Er is een heuse show, waar je als, je gelukt hebt, kunt meezingen, maar ook Olaf en andere karakter leert tekenen en natuurlijk op de foto met een van de Frozen karakters. Hoe kan je dit nou overslaan?!

Wij zeggen alleen maar; Do you wanna build a snowman? 


Wist je dat..
  1. In het Animagique Theatre regelmatige een andere theatershow te zien is? Zorg dat je 30 tot 15 minuten voor de show aanwezig bent om de beste plaatste te hebben.
  2. Je een les Disney figuren tekenen kan krijgen bij de Animation Academy? Leuk voor kinderen die van tekenen houden. Elke keer wordt er een ander Disney figuur getekend.
  3. Toon Studio een stuk kleiner is geworden omdat veel attracties nu tot de themazone World of Pixar behoren?


Attracties:
  • Flying Carpets over Agrabah

Overige:
  • Animation Academy
  • Frozen: A Musical Invitation
  • Animagique Theatre
Restaurants:
  • In dit thema zone bevinden zich geen restaurants.
Overige horeca:
  • Op warme dagen staan er verschillende plekken in Production Courtyard kleine kraampjes waar je warme en koude dranken en snacks kunt krijgen.

Meer te weten komen over de andere delen van beide parken? Kijk dan snel op de pagina Disneyland Parijs of Walt Disney Studio’s!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.