Lights, camera, action! 

Welkom in Front Lot, de filmstudio’s van Walt Disney Studio’s, alleen al de entree laat je voelen alsof jij de hoofdrol in een film speelt.

Maar Front Lot niet alleen een entree, het is ook direct een praktisch plek. Je vindt hier de mogelijkheid om een rolstoel of kinderwagens te huren, vindt je er een informatiepunt. En kan je een fotopas halen en alvast de eerste souvenirs scoren! 

Pas daarna waan je je echt in een filmstudio. Naast de Hollywood neonlampen, restaurant en winkels zie en voel je dat je elk moment echt in het filmpark aankomt. de Front Lot is een fantastische opbouw naar iets…. groters. 

Een leuk insiders weetje; wij zijn echt fan van de Big Band die soms in Studio 1 staat te spelen, geloof ons al we zeggen dat je direct wil dansen! 


Wist je dat..
  1. De ingang van Walt Disney Studio’s (Front Lot) helemaal gebaseerd is op een echte filmset?
  2. Als je de Studio 1 doorgelopen bent je meteen het standbeeld van Mickey en Walt Disney ziet? Op de achtergrond zie je de letters van Hollywood.
  3. Studio 1 gebouwd is aan het hand van de originele studio waar de eerste tekenfilm Sneeuwwitje is geproduceerd in 1930?
  4. Je zelf de lampen van Studio 1 kan bedienen? Er staan een groot wit apparaat met hendels. Hiermee kan je bepalen welke letters van het Coca-Cola neon bord aan gaan.


Attracties:
  • Disney Studio 1
Restaurants:
  • Restaurant en Coulisse; burger specialiteiten en salades. Aan tafel op een echte filmset.
Overige horeca:
  • Hep Cat Corner

Meer te weten komen over de andere delen van beide parken? Kijk dan snel op de pagina Disneyland Parijs of Walt Disney Studio’s!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.