Het Disneyland Park in Los Angeles is het aller eerste Disneypark dat ooit geopend werd. In, jawel hou je vast, 1955! Walt Disney was bij de voorbereiding, de bouw en de opening nauw betrokken. Al zijn ideeën over een fantasiewereld kwamen hier tot leven. Tot op de dag van vandaag mogen wij meegenieten. Veel mensen willen dan ook heel graag het allereerste Disneyland Anaheim Park bezoeken, en dan snappen we maar al te goed!

Een leuk, maar bizar feitje: toen het park werd geopend in 1955 was een entreeticket $1,-. Dat kunnen we ons nu niet meer voorstellen. Destijds was het voor Walt de manier om het park voor iedereen toegankelijk te maken.

Het park is groot. In een dag kun je veel zien en een aantal attracties doen als de rijen niet te lang zijn. Toch raden we je aan om 2 dagen uit te trekken. Zo heb je alle tijd om alles rustig te zien en doen. Tijdens ons bezoek aan dit fantastische park hebben we veel gezien en informatie opgedaan. We delen dit natuurlijk graag met je!

Van attracties en restaurants tot winkels en entertainment. Alles is voor je verzameld, vastgelegd en per themazone uitgewerkt. Benieuwd wat je allemaal kan zien en doen in het Disneyland Anaheim Park? Lees dan snel verder.

Onze Disneyland Anaheim Park informatie en beste tips en tricks voor jou, voor een ultiem bezoek aan het park.Blogposts


Highlights van Disneyland Anaheim

Zoals jullie weten is Disneyland Parijs onze ’thuis basis’ niet...

Wil jij ook alles te weten komen over de Disney California Adventure in Disneyland Anaheim? Kijk dan ook op onze Disney California Adventure pagina!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Fotobron (Frontierland): Disneyland Anaheim