Of je nu een paar dagen of slechte één dag naar Disneyland Anaheim gaat, er is niets zo lastig om het juiste hotel te vinden wat helemaal bij jouw wensen past. Wat is nu de beste keuze? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Misschien wil je wel perse op het Disney terrein verblijven in een echte Disney hotel (YOLO!) of wil je liever wat geld besparen door te verblijven in een van de Good Neighbor hotels. Wat je ook kiest, er is geen foute keuze.

Gelukkig kunnen we je wel een stukje op weg helpen met deze Disneyland Anaheim hotel informatie. Naast onze ervaring kijken we ook kritisch naar de andere hotels en geven we je zo de informatie die jij nodig heb. Voor Disneyland Anaheim hebben we alle Disney hotels voor je op een rij gezet. Daarnaast hebben we een selectie van de Good Neighbor Hotels vermeld. Van locatie tot de verschillende kamers en restaurants. Je vindt alles wat jij moet weten om een zo goed mogelijk keuze te maken voor jouw bezoek aan en verblijf in Disneyland Anaheim!

Heb je daarna toch nog vragen? Stel ze gerust via het contact formulier. Wie weet kunnen we je daar ook mee helpen.

Let op: wij zijn geen reisorganisatie en spreken alleen uit eigen ervaring en mening.


Disneyland Anaheim


Good Neighbor hotels

Rondom Disneyland Anaheim staat het bomvol hotels. De ene wat beter dan de ander. De ander ligt weer dichterbij het park dan de ene. Disneyland Anaheim noemt deze hotels de ‘Good Neighbor Hotels’. Ze zijn een partner en hebben een goede relatie met elkaar. Ook hiervan zetten wij de beste Disneyland Anaheim hotel informatie op een rij.

Omdat er zó onwijs veel ‘Good Neighbor Hotels’ zijn hebben we enkel het hotel uitgelicht waar wij zelf zijn verbleven. Heb jij in één van de andere hotels geslapen en wil je dat delen? Laat het ons weten dan voegen we deze op basis van jouw ervaring toe!


Fotobron: Disneyland AnaheimBest Western Plus Anaheim Inn