Welkom in Disney California Adventure Park! Een van de parken van Disneyland Anaheim in Los Angeles. Hoewel het eerste park in Anaheim al in 1955 geopend werd, ging het tweede park op deze locatie pas in 2001 open. In het park staat “the spirit of optimism and the promise of endless opportunities” centraal als thema. Als je jezelf afvraag, wat is dat voor thema? Wij moesten ook even opzoeken wat ze hier precies mee bedoelen. Het gaat Disneyland Anaheim in het Disney California Adventure park vooral om het voorzetten van de sfeer, beleefdheid en verhalen van de bevolking uit de regio California.

Het Disneyland California Adventure park bestaat uit verschillende thema zones met elk zijn eigen sfeer. Vooral Marvel en Pixar staat hier in het zonnetje. En dat maakt het extra bijzonder, want je vindt hier attracties die in geen enkel ander Disney park te vinden zijn. Dus ben jij klaar voor de Incredicoaster? Of ga je mee op roadtrip in Cars Land?

Wij delen heel graag onze Disney California Adventure Park informatie en beste tips en tricks met jou voor een ultiem bezoek aan het park.Blogposts


No post found


Wil jij ook alles te weten komen over de Disneyland Park in Disneyland Anaheim? Kijk dan ook op onze Disneyland Anaheim Park pagina!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Fotobron: Disneyland Anaheim