Wist je dat het Disneyland Park in Anaheim het allereerste Disney park ter wereld was? Walt Disney was hier zelf nauw bij betrokken en dat maakt een bezoek aan dit park extra uniek!

Disneyland Parijs is onze thuisbasis, maar natuurlijk is de ultieme droom om alle parken van Disney te bezoeken en ontdekken. Deze kunnen we alvast van de lijst afstrepen; Disneyland in Los Angeles. Het was uniek, onvergetelijk en vertrouwd.

We delen al veel informatie met je over het bezoeken van Disneyland Parijs, want dat is echt onze expertise. Alleen mag onze ervaringen met de andere parken natuurlijk niet ontbreken! Daarom vind je hier alle informatie van ons, Live From Main Street, met deze geweldige parken in Los Angeles.

Dit landgoed van Disney heeft zich opgedeeld in 4 stukken; Disneyland Park, California Adventure, Downtown District en de hotels. Het komt in veel opzicht overeen met Disneyland Parijs. Je kunt voor 2 parken kaarten kopen; het ‘gewone’ Disneyland Park & California Adventure. Downtown District kun je net als bij Disney Village (in Parijs) gewoon komen, evenals de hotel. Kortom herkenbaar. Wij hebben overal gewandeld en rondgekeken, bekende attracties gedaan en eens even gekeken hoe dit park, de eerste liefde van Walt, zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren.

Heb je nu al vragen over Disneyland Anaheim? Aarzel niet en stuur ons een berichtje. We helpen je graag.Blogposts


Disneyland Anaheim: Genie+ service

Voorafgaande aan ons bezoek aan Disneyland Anaheim hadden we al...

Highlights van Disneyland Anaheim

Zoals jullie weten is Disneyland Parijs onze ’thuis basis’ niet...

De leukste blogposts over de Disney Parken vindt je op de Blogpost over Disney pagina!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Fotobron Disney California Adventure & Disneyland Anaheim Hotels: Disneyland Anaheim