De laatste aankondigingen

Afgelopen week was een bijzondere week in Disneyland Parijs met veel aankondigingen. Wij hebben ze allemaal verzamelt en kort maar krachtig voor je op een rij gezet.

Zo zie je in een oogopslag wat je te wachten staat komende tijd.


Hotel & Restaurant aankondigingen

 • Hét Disneyland Hotel gaat open in 2024 (exacte datum is nog niet bekend). Het wordt de droom van elke prinsesfan, want er komen 11 prinses verhalen naar voren. Onder andere Assepoester, Tiana, Raya, Moana en nog veel meer. Onze tip: begin maar vast met sparen!
 • Bella Notte is uitgebreid! De naastgelegen ijswinkel (tegenover It’s A Small World) is gesloten en de ruimte is bij Bella Notte getrokken. Dit gedeelte is helemaal in de sfeer van de film Luca, dat zich tevens afspeelt in Italië. Tijdens het eten van een pasta of pizza kun je er nu voor kiezen om in de sferen van Luca te zitten.
 • Fuente del Oro wordt Coco, het Mexicaanse restaurant had al wel de sfeer van Coco, maar wordt nu echt omgetoverd tot de Coco droom. Dat wordt een groot feest en vooral tijdens het eten meezingen met Remember Me!


Park & Merchandise aankondigingen

 • Disney D-light, de pre-eindshow, is nu nog groter met meer drones, iets aangepast en daarom nog spectaculairder.
 • Disney Dreams is vanaf april officieel terug als eindshow en ter vervanging van de Disney Illumination eindshow.
 • 5 mei opent It’s A Small World! Alle poppen zijn volledige vernieuwd in elektronica, kostuums en alles heeft een mooi likje verf gekregen.
 • In de zomer van 2023 opent Les Mysteres du Nautilus weer. Volledig vernieuwd met nu nog betere effecten. De exacte openingsdatum wordt nog bekend gemaakt.
 • De nieuwe show in Studios met Monsters Inc. heet “Together – A Pixar Musical Adventure” en komt deze zomer al naar de Studio’s, wij kunnen niet wachten!
 • Kingdom of Arendelle (Frozen thema zone) update; er is een speciale update gegeven over de bouw van het nieuwe deel in studio’s. Alles loopt goed en lekker door, we kunnen niet wachten. Frozen, Rapunzel, het wordt fantastisch!
 • De speciale avonden met Halloween en Oud&Nieuw gaan niet door. Dit betekent dat er geen aparte tickets verkocht worden. Details zijn nog niet helemaal bekent, maar wel weten we dat het park andere openingstijden honoreert en er andere speciale dingen te zien/doen zullen zijn.
 • 100 Walt Disney, deze speciale viering komt vanaf 16 oktober naar Disneyland Parijs. Exact hoe of wat weten nog niet, maar we houden jullie op de hoogte. Wel kunnen we alvast weggeven: speciaal entertainment en verrassingen door het hele park. Tip: koop nu alvast een kaartje.
 • Merchandise wordt nog groter en meer dit jaar. De 30-jaar collectie heeft weer nieuwe toevoegingen, een hoop nieuw concept-art en veel attractie merchandise komt eraan. Dit wordt leuk!


Disney geruchten

 • Nieuwe look van Walt Disney Studio’s; er zijn tekeningen gevonden met een kleine update en verfrissing van de pleinen in de Studio’s. Volgens de geruchten moeten deze in 2025 klaar zijn (samen met de opening van het Frozen deel).
 • Naast de nieuwe looks van Walt Disney Studio’s, de recente uitbreiding van Avengers Campus en de komende uitbreiding van Kingdom of Arendelle zijn er nog meer grootste plannen met dit park. Hoewel op de meeste tekeningen nog steeds een Star Wars zone te zien is, lijkt het erop dat voor de 3e uitbreiding van het park er langzaam andere plannen komen. Star Wars slaat in Amerika niet aan, waardoor er voor Europa twijfels zijn. Steeds sterker worden de geruchten dat dit een Pandora of Lion King thema zone wordt mét waterattracties!
 • Een 3e park, ja deze geruchten gaan ook te ronde. Hoe, wat, waar en wanneer zijn nog helemaal onbekend. Het gerucht gaat al langere tijd en lijkt er ook zeker een keer te gaan komen. Zeker nu dat Disney veel stukken grond heeft bijgekocht.
 • Meer Disney (en partner) hotels. Met de uitbreiding van een derde park kan het ook niet uitblijven dat er meer hotels bij komen. Er wordt rondom de parken al flink gebouwd. Een nieuwe Disney hotel zou op de plaats van het evenement center moeten komen (gelegen tussen Disney Village en Disney NewPort Bay Hotel).

Al het bovengenoemde zijn geruchten, vanuit de Walt Disney Company zijn hier geen officiele uitspraken over gedaan. Dus blijf hopen, maar hou er rekening mee dat het niet gaat gebeuren.


Wil je live updates ontvangen? Volg ons op Instagram, hier delen we alle nieuwsberichten zodra ze binnen komen!

Heb je vragen? Stel ze onder deze blog!

Deze blog/pagina is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Tags

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No Comments Yet.