Waarschijnlijk heb je al héél veel informatie opgedaan voor jouw komende bezoek aan Disneyland! En daarom hebben we ook nog een paar praktische dingen voor je op een rij gezet. Wat dacht je van een handige Disneyland inpaklijst? Wij vinden een Disneyland inpaklijst namelijk super handig om ‘vakantiestress’ te voorkomen.


Handig om mee te nemen

Naast die schone onderbroek en sokken mag je natuurlijk niet jouw favoriete Disney t-shirt vergeten. Je steelt hiermee de show wanneer je met het karakter ook nog eens op de foto gaat!

Die Disney oortjes waar iedereen mee in het park loopt wil jij natuurlijk ook op. Er zijn verschillende soorten te koop in de parken en Disney Village. Haal dus een setje bij aankomst zodat je de rest van de dagen er helemaal in Disney stijl bij loopt.

Leuk voor de kids: een eigen rugtas van hun favoriete Disney karakter of superheld. Doe er een handtekeningenboekje en een grote pen in (deze zijn ook in de parken te koop) zodat ze bij de fotomomenten de handtekeningen van hun Disney helden kunnen verzamelen. Let op: De pen moet redelijk grof zijn zodat de Disney figuren deze kunnen vasthouden. 


Wat je ook niet moet vergeten

Bovenaan je lijstje staat natuurlijk die pinpas (of 2, voor als er 1 blokkeerd).. Maar wat je ok écht niet mag vergeten is een fotocamera. Je wil natuurlijk al jouw mooie momenten vastleggen om later te kunnen nagenieten!

Vergeet ook zeker niet de opladers van de telefoons, camera en andere elektronica. In de parken is het namelijk vrijwel onmogelijk om een oplader te krijgen voor als je deze vergeet.

Tip voor de kids:

Reis je met de auto? Zorg dan voor genoeg entertainment. Van spelletjes, tot kleurplaten of kleine cadeautjes die ze om de 2 uur krijgen. Zo blijft die lange autorit leuk.

Reis je met de trein of het vliegtuig? Zorg van voor leuke statische raamstickers zodat kids deze overal kunnen plakken. Ook nu is een kleurboek een goed idee om mee te nemen.


Nog wat belangrijke zaken om te checken

En dan heb je ook nog een paar belangrijke zaken die je écht niet mag vergeten.

Check ruim voor vertrek of de paspoorten/ID kaarten nog geldig zijn. Zo niet, dan kan je deze nog op tijd verlengen. Reis je met de auto, controleer dan ook even je rijbewijs.

Heb je een reis- en annuleringsverzekering afgesloten? Er is niks zo vervelends als moeten annuleren en volledige kosten hebben. Of op reis zijn en er gebeurt iets en dan niet verzekerd zijn. Wij raden aan om voor een vakantie te kiezen voor een vak verzekeraar zoals Allianz Global Assistance of Europeesche Verzekeringen. Deze maatschappijen dekken meer dan de goedkope verzekeringen van bijvoorbeeld de Hema.

Vergeet ook je vouchers/reispapieren niet. Vaak is de digitale versie al voldoende, maar mocht je het fijn vinden kan je natuurlijk ook de papieren versie meenemen.


De ultieme Disneyland inpaklijst

Wil jij onze ultieme Disneyland inpaklijst ontvangen? Waarmee je alleen maar hoeft af te strepen en geen vakantiestress meer ervaart? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier en dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je op!