Het laatste Disney nieuws vind je hier.

Om jou tijd te besparen hebben we het laatste nieuws zo kort en overzichtelijk mogelijk gemaakt. Jij bent zo volledig op de hoogte (voor je bezoek). Zijn er recente ontwikkelingen, maar kun je ze hier niet vinden? Vraag het ons gerust.

Even wat handige en belangrijke dingen voor jou om te weten:
* Geruchten nemen we mee in het nieuwsoverzicht. Wanneer dit het geval is zullen wij dit altijd noteren, zodat jij weet dat het een ‘roddel’ is.
* Overal waar data van bekend is nemen mee, staat er bij een artikel geen datum van lancering? Dan betekent dit dat het nog niet is vrijgegeven. Tijdschattig nemen we natuurlijk altijd mee.
* We updaten nieuwsartikelen, mochten er recente ontwikkelingen zijn nemen we dit mee in het al bestaande artikel en noteren we de datum van de update erbij.
* Het klopt niet! Het kan gebeuren dat het nieuws wat is gepost niet klopt, oeps, maar ook wij zijn maar mensen. Uiteraard trekken we het boetekleed aan en laten we dit jou weten.
* Disney brengt wekelijks belangrijk nieuws naar buiten. Om te voorkomen dat jij door de bomen het bos nog ziet hebben we alvast een selectie gemaakt van relevantie. Niet iedereen is een Disney-adult en hoeft details te weten, toch?!

Ons doel is zo duidelijk, eerlijk en transparant mogelijk naar jou te zijn over de Walt Disney Company. We horen daarom heel graag van jou wat je van deze pagina vind. Laat het weten in een reactie hieronder of stuur ons een mail.


Disneyland Parijs update 2024

Op 12 april 2024 vierde Disneyland Parijs zijn 32e verjaardag...

De laatste aankondigingen

Deze maand is er een hoop nieuws aangekondigd. Lees het allemaal kort en krachtig hier...

Uitbreiding van Disneyland Parijs; updates van D23 Expo (2022)

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar tijdens...

Marvel thema: Avengers Campus in Disneyland Parijs

Het is alweer even geleden dat de eerste berichten over...

Frozen thema; World of Frozen in Disneyland Parijs

Langzaam komt er steeds meer informatie naar buiten over het...

Nieuwe maaltijdopties Disneyland Parijs

Leuk nieuws, want Disneyland Parijs gaat de maaltijdopties bij jouw...

Ben je op zoek naar een specifieke blog? Je kan op onze archief pagina makkelijk zoeken op categorieën en woorden.

De blogs/pagina’s zijn ontstaan uit eigen ervaring. In deze artikelen worden dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.